Innovazione, qualità ed eccellenza dal 1979

FOCACCIA ALLA PALA – EN

SCOPRI TUTTO IL SAPORE DELLA NOSTRA FOCACCIA ALLA PALA COTTA SU PIETRA

Focaccia alla Pala is a typical traditional product. The “alla pala” derives from the fact that it was originally baked with a long rectangular wooden shovel. 

The dough is prepared with mother yeast, type “0” soft wheat flour and water to make the product light, crunchy and highly digestible and is handmade.

170 g

Type “0” soft wheat flour, water, pitted black olives (8%), extra virgin olive oil (6.7%), dextrose, brewer’s yeast, salt, sunflower oil, mono- and diglycerides of acids fat, rice flour.

May contain traces of soy and sesame seeds.

Treated with ethyl alcohol Packaged in a protective atmosphere

VALORI NUTRIZIONALI – A.R.:

valori nutrizionali medi (sul tal quale)per 100 grammi di prodottoper porzione
(1 focaccia - 170g)
% A.R.
per porzione
(1 focaccia - 170g)
Energia1338 kJ
318
2275 kJ
540 kcal
27%
27%
Grassi9,1g15 g0.22
Di cui acidi grassi saturi1,2g2,0g0.1
Carboidrati50g84g0.33
Di cui zuccheri4,7g8,0g0.09
Fibre2,8 g4,8g/
Proteine7,9g13g0.27
NUMERO DI PORZIONI: 1 (confezione da 170g). 1 focaccia: 170g circa

Code: P701

Grams per pack: 170 gr

18 packs per  box